Kringloop Groene Kruis

Bel 06 8300 8746 (maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur)

WONING ONTRUIMEN GRATIS ? Kringloop Groene Kruis

Kringloop Groene Kruis heeft jarenlange ervaring in het leegruimen van woningen. De laatste jaren hebben wij ons echter gespecialiseerd in volledige woningontruimingen welke door een vast team van professionele woningontruimers wordt uitgevoerd.

Het leeghalen van een woning na overlijden of bij verhuizing is vrijwel altijd een emotionele gebeurtenis, stressvol, tijdrovend, lichamelijk zwaar, vuil en stoffig werk. Hierbij helpt het Groene Kruis u graag bij het ontzorgen.

Voor meer informatie lees de tekst hieronder of bezoek onze nieuwe website van Kringloop Groene Kruis: www.kringloopgroenekruis.nl

Werkwijze (5 stappen):

1. U belt met Kringloop Groene Kruis voor een gratis en vrijblijvende kijkafspraak tel.: 06 1997 3953 (vraag naar de afdeling woningontruimingen).
2. In de woning van ontruiming bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden (b.v. het verwijderen van de vloerbedekking).
3. Na de kijkafspraak ontvangt u van ons geheel vrijblijvend per email binnen 24 uur een gratis offerte (hierin staat o.a. vermeld of de ontruiming gratis is of hoeveel u moet betalen).

Kringloop Groene Kruis geeft korting op de offerte als u antiek of meubilair uit de jaren 50, 60 en 70 in de woning achterlaat.
Hierdoor bestaat ook de kans dat de ontruiming gratis is !

4. Na uw akkoord gaan wij snel, vakkundig en zorgvuldig aan de slag.
5. De woning wordt aan u opgeleverd volgens de gemaakte afspraken.

Kringloop Groene Kruis heeft een eigen kringloopwinkel, de goederen welke worden verkregen uit ontruimingen worden daar verkocht, hierdoor kan het Groene Kruis over het algemeen goedkoper werken dan een reguliere woningontruimer.

De meest voorkomende ontruimingen van een woning zijn:

1. De kringloop haalt uitsluitend de verkoopbare huisraad op, het afvoeren van de niet verkoopbare huisraad en afval inclusief schoonmaken is voor de opdrachtgever (deze optie is gratis).

2. Standaard woningontruiming: de volledige woning wordt leeggeruimd (alle verkoopbare- en niet verkoopbare huisraad).
U kunt hierna kiezen om zelf de woning schoon te maken of de kringloop maakt de woning veegschoon en sleutelklaar voor woningbouw of makelaar.

3. Complete woningontruiming: de volledige woning wordt leeggeruimd (alle verkoopbare en niet verkoopbare huisraad).
De vloerbedekking (tapijt, zeil of laminaat) wordt verwijderd en afgevoerd.
Alle gordijnen, vitrage, lamellen, luxaflex en railsen worden verwijderd.
De railsen, spijkers en schroeven in muren en plafonds worden verwijderd en de gaatjes worden hierbij netjes dichtgemaakt.
Alles is bespreekbaar, als voorbeeld ook het leeghalen van uw tuin, berging of enkel een zolder.
U kunt hierna kiezen om zelf de woning schoon te maken of de kringloop maakt de woning veegschoon en sleutelklaar voor woningbouw of makelaar.

In tegenstelling tot andere woningontruimers vernietigd het Groene Kruis niet de inboedel maar geeft deze een nieuwe kans in onze kringloopwinkel, hierbij wordt ook als doel gediend het hergebruiken van 2de hands inboedels en het ontlasten van het milieu hierdoor wordt ook de afvalberg verminderd.

Kringloop Groene Kruis heeft een samenwerkingsverband met Veilinghuis Oranje te Leiden. Heeft u waardevolle objecten welke u wilt laten veilen, dan brengt de kringloop tijdens de ontruiming deze kostenloos naar Veilinghuis Oranje. De opbrengst van de geveilde inboedelgoederen komen u financiel geheel ten goede (minus de kosten van het veilinghuis).

Overige huisraad welke wij niet verkopen in onze kringloopwinkel schenken wij gratis aan stichtingen en kerkelijke organisaties o.a. aan het Leger des Heils.

Het Groene Kruis is tevens sponsor van goede doelen, wij sponsoren uitsluitend stichtingen en kerkelijke organisaties met een ANBI status.

Het Groene Kruis is tevens een erkend leerbedrijf van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) welke scholieren / studenten de beste praktijkopleiding bieden met uitzicht op een baan.

Onze ontruimingsdienst bieden wij in de volgende gemeente aan: Leiden, Leiderdorp, Hoogmade, Koudekerk aan den Rijn, Zoeterwoude Dorp, Zoeterwoude Rijndijk, Hazerswoude, Stompwijk, Benthuizen, Zoetermeer, Oegstgeest, Warmond, Voorhout, Sassenheim, Lisse, Noordwijk, Katwijk aan Zee, Rijnsburg, Valkenburg, Voorschoten, Wassenaar, Leidschendam, Rijswijk, Voorburg, Den Haag en Scheveningen.

Wij ruimen geen woningen leeg in de gemeenten: Amsterdam, Rotterdam, Delft, Gouda en Utrecht.

Wij ontruimen de volgende objecten: woning, woningen, huurwoning, koopwoning, vakantiewoning, flat, appartement, studio, woonboot, villa, boerderij, kasteel, buitenwoning, bootwoning, kerk, molen, drukkerij, museum, universiteit, laboratorium, bibliotheek, school, internaat, dierentuin, fabriek, groothandel, opslag, kamer, garage, kelder, berging, vliering / zolder, hospice, serviceflat, seniorenflat, seniorenwoning, bejaardenwoning, verzorgingswoning, verpleegwoning, zorgcentrum, verzorgingscentrum.

Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, gemeenten, notarissen, bewindvoerders, makelaars, curatoren, woningbouwcorporaties en zorgcentra.

Kringloop Groene Kruis werkt niet voor de deurwaarder uit ethische overtuigingen.

Tip Wij adviseren u om niet te wachten met het ontruimen van een object tot de laatste week van de maand omdat deze veelal de drukste is voor onze kringloop wegens het opleveren per eerste van de nieuwe maand van woningen aan woningbouwcorporatie of makelaar.

Schakel ons dus tijdig in om teleurstellingen te voorkomen omdat wij veelal de laatste week van de maand zijn volgeboekt !

WAARSCHUWING: momenteel zijn er verschillende malafide bedrijven op het internet die hun ontruimingsdiensten aanbieden.

Dit gebeurd namelijk veel op google met professionele websites. Deze zijn herkenbaar als zij geen winkel of bezoekersadres hebben !

De volgende betrouwbare woningontruiming-websites zijn onderdeel van woningontruimer Kringloop Groene Kruis,

voor een overzicht klik op de link hieronder:

www.kringloopgroenekruis.nl/sitemap.php

Uw woning bezemschoon en sleutelklaar voor woningbouw of makelaar !